|19 SEP 2024

REVERIE, colecția care reflectă esența TEILOR

REVERIE este colecția sub semnătură proprie care reprezintă ceea ce este TEILOR, o celebrare a spiritului, esteticii și poveștilor sale. Design-ul bijuteriilor unicat reprezintă intersecția dintre artă și știință, fiecare piesă a colecției fiind o sculptură în miniatură, care încapsulează vibrațiile și armoniile sunetului. Aurul în trei nuanțe diferite (alb, roz și galben), diamantele și cele trei linii de design sub semnătură proprie definesc identitatea TEILOR.
bijuterii, bratari colectia reverie - Teilor

Care este povestea REVERIE?

Povestea TEILOR a început în urmă cu mai bine de 25 de ani, cu un vis care a prins contur, ghidat de ambiție, curaj și pasiune.

Astăzi, povestea continuă și celebrează un nou capitol. O veche ambiție a primit voce: crearea unei colecții de bijuterii care încapsulează esența și identitatea brandului. Am decis să începem explorarea făcând un pas în spate – observând cultura, estetica și personalitatea brandului, pentru a ajunge la un concept care să îi arate esența.

Visul a început să prindă formă când am redescoperit, prin alți ochi, ca pentru prima dată, fundația a ceea ce înseamnă TEILOR – istoria, rădăcinile și poveștile ascunse printre ele. O explorare care avea să dezvăluie atât de multe răspunsuri.

Unul dintre ele a ieșit imediat la lumină: inspirați de visul TEILOR devenit realitate, am creat colecția urmând aceeași cale. Cum? Printr-un concept care explorează transformarea energiilor intangibile în forme fizice – în bijuterii unicat.


Care a fost procesul de design al colecției REVERIE?

Pentru a transforma visul în realitate, s-au alăturat echipei noastre interne și Barbara Brocchi, artist italian cu experiență în ilustrație, bijuterii, fashion și design și Icaro Carlos, designer de bijuterii din Brazilia, art director și gemolog.

Totul a pornit de la întâlnirea dintre sunet, știință și artă. Inspirată din armoniile și vibrațiile sunetului, colecția arată frumusețea liniilor melodice transformată în forme tangibile și purtabile în fiecare piesă.

Ne-am dorit o colecție care explorează esența brandului și o reflectă în moduri apropiate culturii în care TEILOR s-a format, și de aceea inspirația a venit natural. Sclipirea de geniu și eleganța sculpturilor lui Brâncuși, muzica de visare a lui Gheorghe Zamfir și fluiditatea sunetului, toate s-au întâlnit, cu sens, în crearea colecției.

În profunzime, fiecare piesă a colecției este o sculptură în miniatură, care transmite ritmul, textura și energia inspirației sale. Pentru asta, materialele alese vorbesc de la sine – aur în diferite nuanțe care exprimă cu fidelitate formele la care am visat. Senzația de ritm și „mișcare” în bijuterii e dată de repetiția elementelor sculpturale elegante, asamblate asemenea unor compoziții muzicale – armonioase, fluide, vibrante. Diamantele aduc un plus de strălucire și simbolizează claritatea sunetului. Astfel, colecția nu e doar fascinantă vizual, este ancorată puternic în ideea de putere transformatoare – a sunetului și a visului.


bratara aur colectia Reverie - Teilor

Armonie și fluiditate în fiecare piesă a colecției REVERIE

În procesul creativ, am descoperit încă o dată esența brandului. Și, în același timp, am revăzut semnificațiile din spatele a ceea ce ne definește – fine jewellery. Bijuteriile sunt despre permanență în timp, despre amintiri prețuite de generații întregi. Astfel, colecția REVERIE are în centru design-ul unic, materialele durabile și o poveste mereu actuală. Fiecare detaliu a contat, de la calitatea materialelor la măiestria artistică.

Și pentru că asemenea bijuterii celebrează cele mai importante momente ale vieții, ele ajung să poarte semnificații și emoții – iar procesul de design a devenit, astfel, mult mai personal.

După mai mult de un an în acest proces, revelația a fost o bucurie: aceste bijuterii nu sunt o destinație, sunt o călătorie în sine. Fiecare capitol îl scrie pe următorul, iar stilul și personalitatea brandului le semnează pe toate.

Fiecare piesă din colecția REVERIE are un caracter sculptural pronunțat, o caracteristică ce reflectă influențele artei românești. Aceste bijuterii nu sunt simple accesorii, ci adevărate opere de artă în miniatură, gândite să fie purtate și admirate, în egală măsură. Formele fluide și curbele delicate conferă fiecărei bijuterii un sentiment de mișcare continuă, de armonie între materialele prețioase și design-ul lor.

Elementele sculpturale ale acestor bijuterii sunt menite să capteze atenția și să fascineze. Fiecare linie este perfect calculată, iar fiecare formă evocă echilibrul și armonia. Inelele, brățările, colierele și cerceii din colecția REVERIE sunt create pentru a fi purtate cu eleganță, dar și pentru a fi observate și apreciate ca mici opere de artă, simboluri ale contemplării și ale transformării.


bratara aur roz colectia Reverie - Teilor

O invitație la REVERIE

Lansarea colecției REVERIE este un moment de celebrare pentru noi, pe care ne dorim să îl transmitem mai departe. Te invităm să descoperi fiecare bijuterie unicat, să explorezi poveștile și emoțiile care au creat fiecăre piesă și să te lași inspirată de frumusețea și eleganța acestei colecții de excepție.

REVERIE este mai mult decât o colecție de bijuterii: este o invitație la contemplare, la (re)descoperiere și la curajul de a-ți urma propriile visuri.


Articole similare

Produse recomandate